Αλμυρό cheesecake!

Υλικά

350 γρ γρ στραγγιστό γιαούρτι
150 γρ τυρί κρέμα
150 γρ καπνιστό ζαμπόν
100γρ. τυρί κίτρινο
150 γρ κράκερ
80γρ. βούτυρο
1 πακ. Ζελατίνη
3 αγγουράκια τουρσί ή κανονικά
αλάτι, πιπέρι και σκόρδο σε σκόνη.

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κράκερ σε αλεύρι και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο. Πιέζουμε καλά και διατηρούμε στο ψυγείο.


Το στραγγιστό γιαούρτι, το τυρί κρέμα, το καπνιστό ζαμπόν σε φέτες, το τριμμένο κίτρινο τυρί και τα αγγουράκια τουρσί σε φέτες και τα ανάμεικτα τουρσιά ανακατεύονται καλά.

Προστίθεται και ζελατίνη. Αλατοπιπερώνουμε και λίγο σκόρδο σε σκόνη.
Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε στην βάση.

 

Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή μέχρι να σφίξει.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤούρτα παγωμένη με φράουλες…είναι σαν παγωτό
Επόμενο άρθροΠατατόπιτα Σπέσιαλ με μυρωδικά