Εύκολα γλυκά μήλα με σιρόπι ροδιού !
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με γιαούρτι, παγωτό.
Υλικά
1 κιλό μήλα
1 κιλό ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλας
2 πακέτα βανίλια
2 φλιτζάνια με νερό.
2 μικρές κούπες σιρόπι ροδιού (γρεναδίνη) και λίγo κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για χρώμα.
Υλικά
Καθαρίζουμε τα μήλα.
Το σιρόπι (ζάχαρη + νερό + κανέλας + βανίλια )βράζει και προστίθενται τα μήλα.
Βράζουμε για 5 λεπτά και σβήνουμε την εστία και αφήνουμε για λίγο.
Μετά βράζουμε ξανά για 5 λεπτά αφού προσθέσουμε το χυμό του ροδιού και τη βαφή.
Αφαιρούμε τα μήλα και δενουμε λίγο το σιρόπι και το ριχνουμε από πάνω.
Καλή Απόλαυση