Διαφήμιση

Δείτε Επίσης: Η Σαλάτα του Κηπουρού | Πεντανόστιμη Πίτα με Λαχανικά του καλοκαιριού

Εξαιρετική Πίτα του Κηπουρού

ΥΛΙΚΑ :

2 πατάτες
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
2 ντομάτες
2 φρέσκα κρεμμύδια
1 ξερό κρεμμύδι
λίγο μαϊντανό
3 αυγά
¾ φλιτζανιού λάδι
1 φλιτζάνι γάλα
αλάτι
πιπέρι
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
250 γρ. φέτα
τυρί τσένταρ για επικάλυψη, τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 C και πασπαλίζετε με αλεύρι ένα τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 40 cm.
Κόβετε σε ένα δίσκο κοπής όλα τα λαχανικά σε μικρά κυβάκια και τα βάζετε σε ένα σκεύος το οποίο αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπόλ βάλτε τα αυγά, προσθέστε το λάδι, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και
ανακατέψτε με έναν αναδευτήρα για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε καλά.
Στο μίγμα αυτό προσθέτετε τη φέτα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά και με μια μαρίζ ανακατέψτε απαλά όλα τα υλικά.
Το ρίχνετε στο πυρέξ, απλώνετε το μίγμα με την μαρίζ και από πάνω βάζετε το τριμμένο τσένταρ.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C έως ότου αποκτήσει ένα όμορφο ρόδινο χρώμα και να βγαίνει καθαρό ένα μαχαίρι στο κέντρο της πίτας.
Νόστιμη, εύκολη και υγιεινή. Δοκιμάστε την.

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης: Η Σαλάτα του Κηπουρού | Πεντανόστιμη Πίτα με Λαχανικά του καλοκαιριού

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση