Κέικ με κανέλα, καρύδα και μέλι

Υλικά

κανέλα
μπέικιν πάουντερ – 1 φακ.
ζάχαρη – 1 κουπα. κρυσταλλική
αλεύρι – 1 κουπα.
γιαούρτι – 1 κουπα.
μέλι – 5 κουταλιές της σούπας.
καρύδα
αυγά – 2 τεμ.

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γιαούρτι, την κανέλα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ.
Τα ανακατευουμε όλα καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψί αλειμμένο με βουτυρο και πασπαλισμένο με αλεύρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Αλείφουμε το έτοιμο κέικ όσο είναι ζεστό, αλλά όχι καυτό, με λιωμένο μέλι. Χρησιμοποιώ ελατίσιο. Πασπαλίζουμε
με καρύδα άφθονη. Γλυκό, νόστιμο με άρωμα κανέλας, μελιού και καρύδας

Σερβίρουμε με καφέ.

Προηγούμενο άρθροΜοσχαρίσιο κρέας σοταρισμένο με κρεμμύδι και ρύζι με σουσάμι
Επόμενο άρθροΕύκολο κέικ σοκολάτας που λιώνει στο στόμα