Υλικά

1/4 φλιτζανιού σπορέλαιο ή φυτικό λάδι
700 γρ. φιλέτα στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1/2 φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
225 γρ. μανιτάρια λεπτοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 1/2 φλιτζάνια κρασί γλυκό ή ξηρό
1/2 φλιτζανιού ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
1 1/2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
Φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός και τριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα

Μαγειρεύουμε

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι λάδι .
Στεγνώστε και χτυπήστε το κοτόπουλο σε ομοιόμορφο πάχος. Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνουμε.
Ρίξτε το στο αλεύρι, τινάξτε την περίσσεια και μαγειρέψτε στο καυτό λάδι για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βγάζετε το κοτόπουλο από το τηγάνι, το βάζετε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας και το σκεπάζετε χαλαρά με αλουμινόχαρτο.

Στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι και τα μανιτάρια . Μαγειρέψτε για τρία λεπτά ή μέχρι τα μανιτάρια να είναι τρυφερά και μυρωδάτα. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.
Ρίξτε το κρασί στο τηγάνι και ξύστε τα κομμάτια κρούστας στον πάτο του τηγανιού και αφήστε το υγρό να βράσει.

Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να μειωθεί στο μισό το κρασί.
Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου, το Worcestershire, τη μουστάρδα , την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί και να γίνει κρέμα.
Επιστρέψτε το κοτόπουλο στο τηγάνι και απλώστε με κουτάλι τη σάλτσα από πάνω.
Μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά και μετά σερβίρετε τα ζυμαρικά με έξτρα σάλτσα , φρέσκο ​​μαϊντανό .

Καλη Απόλαυση!