Υλικά:

1 κόκορας πλημένος και κομμένος σε κομμάτια
3 κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες
1 βάζο σάλτσα ντομάτας σπιτική
Αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
1 ποτήρι κρασί
Ελαιόλαδο
4 ποτήρια νερό
1 κιλό κριθαράκι χοντρό
10 φύλλα δυόσμου
Μυζήθρα τριμμένη

Εκτέλεση

Εβαλα τον κόκορα μέσα στην χύτρα ταχύτητας με τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες χοντρές και την σάλτσα ντομάτας δική μου
που τα έχει όλα μέσα ! Αλάτι πιπέρι ζάχαρη και το λάδι με τέσσερα ποτήρια με νερό
Κλείστε την κατσαρόλα και μαγειρέψτε για 30 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει να σφυρίζει.
Βγάλτε τον κόκορα και ξεκοκαλίστε το κρέας.
Βάζουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στο ταψί 40 Φ ρίχνουμε μέσα το ζουμί από τον κόκορα και το κριθαράκι με δέκα φύλλα δυόσμου!
Το αφήνουμε μέχρι που θα βράσει για 25 λεπτά και από πάνω θα ρίχνουμε Μυζήθρα!

Φανταστικό απίθανοι φαγητό!

H συνταγή/φωτό είναι της κας Aferdita Vladi

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια σπιτικά
Επόμενο άρθροΣνακ Μήλου σε 5 Λεπτά χωρίς φούρνο👌