Μηλοπιτάκια στο τηγάνι
Υλικά
2 μήλα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
κανέλα
2 αυγά
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Μια πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
10 γρ. βούτυρο
1 κουταλιά γιαούρτι
6 κουταλιές γάλα
6 κουταλιές αλεύρι
λάδι τηγανίσματος
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μήλα με το ειδικό εργαλείο. Τα κόβουμε ροδέλες τα βάζουμε σ ένα μπολ και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα.
Σπάμε σ ένα μπολ τ αυγά ρίχνουμε τη ζάχαρη, το αλάτι ,το μπέικιν, το γιαούρτι, το βούτυρο,το γάλα και χτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά να ενωθούν τα υλικά μας και ν αφρατέψει το μείγμα μας.
Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά ενώ χτυπάμε.
Ρίχνουμε λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί βουτάμε τα μήλα στο μείγμα και τα τηγανίζουμε και απ τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!!!!!!!!
Καλή επιτυχία
Subscribe for more delicious recipes here