Yλικά :
500 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα, που φουσκώνει μονή της
400 γραμμάρια λιωμένο αγελαδινό βούτυρο
2 βανίλιες
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση :
Χτυπάμε το βούτυρο 15 λεπτά,ρίχνουμε το ζαχαρούχο, τις βανίλιες , χτυπάμε λίγο και τέλος το αλεύρι μέχρι να κάνουμε μια ζύμη που να μην κολλάει.
πλάθουμε μπαλάκι τα τοποθετούμε λαδόκολλα τα πατάμε με το χέρι και σχέδιο με πιρούνι,η το δάχτυλο πατάμε λακουβιτσα.
Ψήνουμε 20 λεπτά στους 180 βαθμούς….!!!!
*** καλη απολαυση ***

Προηγούμενο άρθροΜπακλαβάς αυθεντικός
Επόμενο άρθροΗ Πίτα που σε 10 λεπτά είναι στο φούρνο