Μπουτάκια στην λαδόκολα
Με μια διαφορετική μέθοδο που κανείς δεν ξέρει ❗ Είναι εύκολο να φτιάξετε τηγανητά μπουτάκια κοτόπουλου σε μια κατσαρόλα αν έχετε λαδόκολα στο σπίτι
Υλικά
8 μπούτια κοτόπουλου
1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
5 κουταλιές της σούπας λάδι (25 γρ.)
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι το γιαούρτι τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι έως ότου γίνει μία πάστα
Προσθέτουμε την πάπρικα το κόκκινο πιπέρι, το κόκκινο πιπέρι τον κουρκουμά, πιπέρι και το αλάτι και ξανά ανακατεύουμε
τρίβουμε μέσα στο μείγμα το σκόρδο και ανακατεύουμε
Ρίχνουμε μέσα στο μπολ τα μπουτάκια του κοτόπουλου και τα αναμειγνύουμε να καλυφθούν όσο γίνεται καλύτερα με την Πάστα που φτιάξαμε παίρνουμε μια κατσαρόλα πλασωτε την στρώνουμε με λαδόκολλα η οποία εξέχει από τις πλευρές τοποθετούμε τα μπουτάκια του κοτόπουλου μέσα από πάνω αλείφουμε με Όση υπόλοιπη πάστα έχει παραμείνει στον μπολ και τα σκεπάζουμε με τη λαδόκολλα να καλυφθούν πλήρως και να κλείσει καλά και στο τέλος βάζουμε και μία άλλη λαδόκολλα από πάνω για να τη σφραγίσουμε.
Σκεπάζουμε την κασταρόλα με το καπακι της και το αφήνουμε να μαγειρευτεί 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά .
Οταν ακούσουμε να τσιρίζει χαμηλώνουμε η φωτιά πολύ και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλα 25 λεπτά μετά το κατεβάζουμε το ανοίγουμε λίγο την πάνω λαδόκολλα γυρίζουμε τα μπουτάκια μες στην κατσαρόλα σκεπάζουμε πάλι με τη λαδόκολλα και αφήνουμε να μαγειρευτούν πάλι σε χαμηλή φωτιά για άλλα 25 λεπτά.
Κατεβάζουμε τη φωτιά και πλέον είναι έτοιμα απίστευτο νόστιμα και μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρύζι πατάτες πουρέ ή ότι άλλο θέλετε
Καλή Απόλαυση