Υλικά:

Μπουτια κοτόπουλου – 10 τεμ.

για την μαρινάδα
αυγά – 3 τεμ.
σάλτσα σόγιας – 50 ml.
μουστάρδα – 5 γρ.
μέλι – 5 g.
κέτσαπ – 5 γρ.
Πάπρικα
αλάτι
μαύρο πιπέρι
τριμμένη φρυγανιά – για κύλιση
λάδι – 50 ml. για το λάδωμα του ταψιού

Εκτέλεση:

Πλένουμε τα μπουτάκια του κοτόπουλου και αφαιρούμε προσεκτικά την πέτσα.
Ετοιμάζετε τη μαρινάδα ανακατεύοντας σάλτσα σόγιας, μουστάρδα, κέτσαπ, μέλι, πάπρικα, αυγά, αλάτι και πιπέρι για γεύση σε ένα μπολ.
Τοποθετούμε τα μπούτια κοτόπουλου στο μπολ με τη μαρινάδα, ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαριναριστούν για μια ώρα.
Ανακατεύουμε τριμμένη φρυγανιά με 2 πρέζες πάπρικα και βάζουμε τα μπούτια τυλίγοντάς τα καλά από όλες τις πλευρές.
Αλείφουμε τον πάτο ενός ταψιού γενναιόδωρα με λάδι και απλώνουμε τα παναρισμένα μπούτια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε με ένα συνοδευτικό από πουρέ πατάτας πασπαλισμένο με πλούσιο μαϊντανό.