Υλικά:
- 400γρ μπισκότα τύπου digestive
- 150γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- χυμό ενός λεμονιού
- Ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση:
- Τριβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο μέχρι να γίνουν μια μάζα.
- Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε ενα μέτριο ταψάκι και τα πατάμε καλά με τα χέρια μας.
- Χτυπάμε για 1-2 λεπτά στο μίξερ το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και το χυμό λεμονιού και στρώνουμε την κρέμα πάνω απο τα μπισκότα.
- Πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν σερβίρουμε.
Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : i-gastronomie