Υλικά

4 πράσα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
60 γρ λάδι
1κσ μέλι
1/2κγ αλάτι
350ml νερό

Εκτέλεση

Αχνίζω τα πράσα και τα αφήνω στην άκρη να κρυώσουν.
Σε μπολ βάζω όλα τα υλικά και και ανακατεύω καλά.Στο ρηχό ταψί κουζίνας στρώνω λαδόκολλα, ραντιζω με λάδι και πασπαλιζω 2-3κσ σιμιγδαλι.
Στρώνω ομοιόμορφα τον χυλό και από πάνω τρίβω φέτα (μπορείτε να την παραλείψετε αν νηστεύετε), πασπαλιζω με 3κσ σιμιγδάλι και ραντιζω πολύ καλά με λάδι.
Ψήνω στις αντιστάσεις στους 225 βαθμούς για 1 ώρα περίπου (πρέπει να ξεροψηθεί)!!

H συνταγή είναι της κας Eleni Kalisperati