Ρολάκια κρέπες με ανθότυρο

Διαφήμιση

Πρωτοδοκίμασα κρέπες με ανθότυρο στο γάμο μιας φίλης που ήταν στο χωριό. Η γεύση τους με κέρδισε για πάντα.
Μετά το γάμο, πήρα μια συνταγή για αυτές τις υπέροχες τηγανίτες και τώρα ο ίδιος τις φτιαχνω μονος μου για την οικογένειά μου.

Προϊόντα:

Αυγά – 5 τεμάχια
γάλα – 0,5 λίτρα.
κορν φλαουερ – 5 κουταλιές της σούπας
αλάτι, ζάχαρη για γεύση.
ηλιέλαιο – 1 κουταλιά της σούπας.

Γέμιση:
Τυρί ανθότυρο – 300 γραμμάρια.
αυγό – 1 τεμάχιο
ζάχαρη για γεύση
μπορείτε να προσθέσετε σταφίδες.
Ξινή κρέμα και βούτυρο για τη λίπανση των τηγανιτών.

Εκτέλεση:

Διαφήμιση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
Στη συνέχεια, προσθέστε άμυλο, ανακατευοντας με την ζάχαρη και αυγό για να μην υπάρχουν σβώλοι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε. Ξεκουραση για 15 λεπτά και αρχίστε να τηγανίζετε.
Για πρώτη φορά αλείφουμε το τηγάνι με ηλιέλαιο και αρχίζουμε να τηγανίζουμε τις τηγανίτες.

Διαφήμιση

Απλώνοντας τη ζύμη σε όλο το ταψί. Τηγανίζουμε μόνο από τη μία πλευρά!
Το τυρί το χτυπάμε με ζάχαρη και αυγό, προσθέτουμε προαιρετικά σταφίδες.
Απλώνουμε τη γέμιση στις έτοιμες τηγανίτες, την τυλίγουμε είτε σε φάκελο ή μπορείτε απλά να τις κάνετε ρολό.
Βάζουμε τις κρέπες σε ταψί αλείφοντας τις με ξινη κρέμα και λιωμένο βούτυρο.
Το στέλνουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά.
Η ζύμη είναι ρευστή, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, δεν χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα άλλο. Σίγουρα θα τα καταφέρεις!

Η συνταγή για αυτές τις κρέπες είναι χωρίς αλεύρι, και αυτή είναι η ομορφιά τους!
Το άρωμα θα είναι σε όλο το σπίτι! Η θεϊκή γεύση αυτών των κρεπών θα κερδίσει τις καρδιές ακόμη και των μεγάλων καλοφαγάδων!

Καλή Απόλαυση

Διαφήμιση

Διαφήμιση