Σαλάτα με αυγά και κουνουπίδι!

Είστε έτοιμοι για ένα γιορτινό τραπέζι; Παραδοσιακά, πρέπει να υπάρχουν αυγά στο τραπέζι!
Σας προσφέρω μια υπέροχη σαλάτα! Ειλικρινά, μπορώ μόνος μου να την φάω!
Η διαφορά εδώ από τις περισσότερες τέτοιες συνταγές είναι η παρασκευή του κουνουπιδιού.
Δεν μου αρέσει το βραστό κουνουπίδι εκτός και αν είναι πολτοποιημένο!

Υλικά

1 κεφάλι κουνουπίδι
6 βραστά αυγά
1 ματσάκι φρέσκο ​​κρεμμύδι ψιλοκομμένο
125 γρ τυρί κρέμα
200 γραμμάρια σπιτικής μαγιονέζας
αλάτι, σκόρδο και άλλα μπαχαρικά για γεύση

Εκτέλεση

Το κουνουπίδι κόβεται σε τριαντάφυλλα. Τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με χαρτί. Δεν προστίθεται τίποτα άλλο, δεν υπάρχει λάδι ή αλάτι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά Αφήνουμε να κρυώσει.
Στη συνέχεια κόψτε σε μικρά κομμάτια. Κόβω με μαχαίρι με ένα δυο χτυπήματα.
Τα αυγά πολτοποιούνται και προστίθενται. Προσθέστε τα υπόλοιπα προϊόντα και ανακατέψτε.
Εδώ μπορείτε να πειραματιστείτε πολύ. Προσθέστε ψητό κοτόπουλο ή μπέικον αν θέλετε.

Απολαμβάνω!

Προηγούμενο άρθροΞεχωριστοί κεφτέδες με γαρνιτούρα από πατάτες φούρνου με πολλά μυρωδικά και μπαχαρικά
Επόμενο άρθροΚέικ Πορτοκάλι