Δείτε Επίσης: Ταμπουλέ…η Σαλάτα του Καλοκαιριού | Η διάσημη σαλάτα του Καίσαρα
Advertisement

Σαλάτα με Καρπούζι και Φέτα

Συστατικά

1/4 γ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
1/2 κουτ. αλάτι
3 κουπ. καρπούζι χωρίς σπόρους σε κύβους
1 κουπ. μεσαίο αγγούρι, ψιλοκομμένο
1 κουπ. τριμμένη φέτα
1/2 κουπ. κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1/2 κουπ. χονδροκομμένο μέντα
Νιφάδες θαλασσινό αλάτι, για γαρνιτούρα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε ελαιόλαδο, ξύδι κόκκινου κρασιού και αλάτι να γίνει το dressing.
Σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος, συνδυάστε καρπούζι, αγγούρι, φέτα, κόκκινο κρεμμύδι και μέντα.
Ρίξτε από πάνω όλo τo dressing, και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε.
Γαρνίρετε με περισσότερη μέντα και νιφάδες θαλασσινό αλάτι.

Advertisement
Δείτε Επίσης: Ταμπουλέ…η Σαλάτα του Καλοκαιριού | Η διάσημη σαλάτα του Καίσαρα

ΠΗΓΗ: www.delish.com

Καλή Επιτυχία

Δείτε Επίσης

Advertisement