Υλικά:

6 αυγά
1,5 κούπα αλεύρι φαρίνα απ (κούπα του νες καφέ).
1,5 κούπα καρύδα(κούπα του νες καφέ).
1,5 κούπα σπορέλαιο (κούπα του νες καφέ).
1,5 κούπα ζάχαρη(κούπα του νες καφέ).
2 βανίλιες
Έξτρα καρύδα για επικάλυψη.

Για το Σιρόπι
3 κούπες του νες καφέ νερό,
3 κούπες του νες καφέ ζάχαρη.

Εάν το μείγμα σας βγει νερουλό προσθέτουμε λίγο αλεύρι.

Πως το φτιάχνουμε:

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν να στέκεται το μείγμα!
Προσθέτουμε το σπορέλαιο,το αλεύρι,την καρύδα,τις βανίλιες!
Τοποθετούμε το μείγμα στην λαδόκολλα στο ταψί( νουμ.30)και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 45 λεπτά και 10 λεπτά σβησμένο!Φυσικά ανάλογα το φούρνο!

Για το σιρόπι
Βράζουμε 5 λεπτά!
Μετράμε τον βρασμό από την ώρα που αρχίζει.

Σιροπιάζουμε το γλυκό αφήνοντας το 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου με καυτό σιρόπι σιγά σιγά με κουτάλα!
Όταν πιεί το σιρόπι βάζουμε μπόλικη καρύδα!!
Καλό είναι να σερβιριστεί την επόμενη μέρα!!!!

Καλή σας επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της Ελένης Τσιουκάνη

Προηγούμενο άρθροΥπέροχος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς με πορτοκάλι
Επόμενο άρθροCheeseCake ΜΠΑΚΛΑΒΑ…το γλυκό των γλυκών