Μπισκότα San Gerano

Υλικά για 15 μπισκότα

4-5 αυγά
135 γρ ζάχαρη
200γρ αλεύρι
Μια πρέζα μπέικιν πάουντερ (προαιρετικά)
ξυσμα λεμονιού
Μαρμελάδα κεράσι
Ζάχαρη άχνη

Παρασκευή

Πρώτα απ ‘όλα, προθερμάνετε το φούρνο σε περίπου 200 βαθμούς και, εν τω μεταξύ, καλύψτε 2 ταψια φούρνου με χαρτί.
Στη συνέχεια, χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέστε το ξυσνα λεμονιού και το αλεύρι κοσκινισμένο με τη ζύμη.
Μόλις είστε έτοιμοι, δημιουργήστε μπισκότα με τη ζύμη που λαμβάνεται με ένα κουτάλι ή με μια σακούλα ζύμης.
Ψήστε τα πάντα για περίπου 7-8 λεπτά και στη συνέχεια βγάλτε τα μπισκότα και αφήστε τα να κρυώσουν σε μια σχάρα.
Γεμίστε τα με την μαρμελάδα ζευγάρι ανα δύο, πασπαλίστε τα πάντα με άχνη ζαχαρη και voila:
Τα μπισκότα σας San Gennaro είναι έτοιμα να τα απολαύσετε

Καλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΜανταλένες
Επόμενο άρθροΨητό Μοσχάρι Κατσαρόλας