Ζεστα ,ζεστα ετοιμα προς βρωσην.😋😋😋😋😋.
Υλικα:
300 ml χλιαρο νερο
1 φακ.ξερη μαγια
2 κ.σ.ελαιολαδο
1 κ.γ.ζαχαρη
1 κ.γ.αλατι
Αλευρι γ.ο.χ.περιπου 500 με 550 γρ.
Ζαχαρονερο +σουσαμι
Εκτέλεση
Ετοιμαζουμε την ζυμη μας διαλυωντας στο νερο την μαγια προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα με τελευταιο το αλευρι.Η ζυμη ειναι αφρατη ευπλαστη και δεν κολλα στα χερια.Αφηνουμε να φουσκωσει.Πλαθουμε σε μπαλακια τα αφηνουμε σκεπασμενα με μεβρανη για 10 λεπτα.Πλαθουμε σε κορδωνια και τα κανουμε κυκλο.Τα βουταμε στο ζαχαρονερο και μετα στο σουσαμι.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στις αντιστασεις.😋😋
🌿Καλη αυριανη με υγεια 🌿
Η Συνταγή είναι της κας Μαρινα Μισαηλιδου