Τηγανίτες Κέικ με μαρμελάδα και ανθότυρο

Απαραίτητα προϊόντα:

1 γιαούρτι
1 κουτ διττανθρακική σόδα
2 αυγα
1 κουτ ζάχαρη
1 κουτ αλάτι
αλεύρι περίπου 250-300 γραμμάρια
Μαρμελάδα της επιλογής σας ή μέλι
300 γρ ανθοτυρο τριμμένο

Εκτέλεση:

Όλα τα υλικά αναμιγνύονται καλά για να ληφθεί ένα παχύ μείγμα.
Ζεσταίνετε ένα ρηχό τηγάνι καλά και στη συνέχεια μειώστε τη φωτιά. Λιπάνετε το τηγάνι με λάδι και ρίξτε το μείγμα με μια κουτάλα, βοηθώντας το να το απλώσετε ομοιόμορφα παντού, καθώς είναι πολύ παχύ.
Δεν χρειάζεται να είναι τόσο λεπτό όσο οι τηγανίτες.
Ψήνουμε καλά και στις δύο πλευρές και όταν το βγάλουμε το βουτυρώνουμε.
Η γέμιση είναι προαιρετική. Το επέλεξα να είναι σαν ένα γλυκό και αλμυρό κέικ με μαρμελάδα και τυρί. Ο συνδυασμός είναι απερίγραπτος.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: http://nadia-vladimirova.blogspot.com/

Προηγούμενο άρθροΓεμιστές μελιτζάνες με κιμά, σάλτσα ντομάτα και τυρί
Επόμενο άρθροΑφράτα Ψωμάκια τυριών