Πως την μαγειρεύουμε
Πρώτα, το ψάρι πλένεται καλά και στη συνέχεια αφήνετε το περιττό νερό να στραγγίξει, χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι. Στη συνέχεια, η παπαλίνα αλατοπιπερώνεται και αφήνεται να αλατιστεί για ένα τέταρτο της ώρας. Στη συνέχεια, το ψάρι βυθίζεται σε μείγμα αλεύρου και καλαμποκάλευρου. Τηγανίζεται σε θερμαινόμενο φυτικό λάδι και από τις δύο πλευρές μέχρι να σχηματιστεί μια ορεκτική τραγανή κρούστα. Τοποθετείτε το ψάρι σε απορροφητικό χαρτί για να απομακρύνετε την περίσσεια λαδιού.