Αφού το δοκίμασα και έπαθα πλάκα, έψαξα τη συνταγή για να το φτιάξω και γω..Μοιάζει λίγο με μιλφέιγ…Φοβερό γλυκό!!
Δείτε την συνταγή :
Υλικά:
2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
2 φλιτζάνια του καφέ σπορέλαιο
2 φλιτζάνια του καφέ γάλα
2 αυγά
Αμμωνία
Αλεύρι όσο πάρει
Υλικά για την κρέμα:
2 λίτρα γάλα
1 κουτί κάστε πάουντερ Ζάχαρη όσο θέλουμε
Εκτέλεση:
Αφού έχουμε χτυπήσει τη ζάχαρη, το σπορέλαιο και τα αυγά, ζεσταίνουμε πολύ το γάλα και ρίχνουμε μέσα την αμμωνία. Γίνετε αφρός το ρίχνουμε στο μίγμα και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο ώστε να μη μας γίνει η ζύμη σκληρή αλλά ούτε και πολύ μαλακή. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 μέρη, ανοίγουμε 3 φύλλα τα ψήνουμε ένα – ένα. Τοποθετούμε εναλλάξ ένα φύλλο μία στρώση κρέμα και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με κανέλλα και καρύδια.