Υλικά
κίτρινο τυρί – 250 g
αυγά – 3 τεμ.
φρέσκο γάλα – 250 ml
αλεύρι – 3 κουταλιές της σούπας.
Μπεικιν Παουντερ – 1 κουταλιά της σούπας
αλάτι – 1 κουταλιά της σούπας.
λάδι – 1 κουταλάκι του γλυκού για εξάπλωση
Εκτέλεση
Γυρίστε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βουτυρώστε ένα ταψί με διαστάσεις 20×20, ή και στρογγυλό.
Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα, ανακατεύουμε. Ανακατέψτε ξεχωριστά το αλεύρι με τον μπεικιν και προσθέστε τα στο μείγμα αυγών, ανακατέψτε ξανά.
Τρίψτε το κίτρινο τυρί σε ένα μεγάλο τρίφτη και προσθέστε το σε αυτά, ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το μείγμα στο ταψί και τοποθετήστε το στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει για περίπου 20 λεπτά.
Εάν θέλετε, μπορείτε να βάλετε λουκάνικο ή να φτιάξετε με ψητές πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
Καλή Επιτυχία