Υλικά

2 φιλέτα κοτόπουλο
Αλάτι πιπέρι
1/2 Κούπα αλεύρι
3 Κομματάκια βούτυρο ή μαργαρίνη
4 Μεγάλες σκελίδες σκόρδο Ψιλοκομμένες 4 Κουταλάκια του γλυκού μέλι
2 Κουταλάκια του γλυκού σαλτσα σογιας
3 Κουταλάκια του γλυκού ξύδι

Εκτέλεση

Καταρχήν χαράζουμε το κοτόπουλο προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι και στη συνέχεια το αλεύρι, το αλευρώνουμε από τις δύο μεριές έχουμε βάλει το τηγάνι μας στην φωτιά με το βούτυρο και μόλις λιώσει προσθέτουμε το κοτόπουλο.

Το ψήνουμε 5 έως 6 λεπτά αφήνουμε να πάρει χρώμα και από τις δύο μεριές σε σιγανή φωτιά και το γυρνάμε δύο με τρεις φορές προσθέτουμε το Ψιλοκομμένο σκόρδο Το μέλι το Ξύδι και την σόγια και ψήνουμε ακόμη 5 λεπτά

Σερβίρουμε και καλή απόλαυση !!