Υλικά
1 ποτήρι ελαιόλαδο
2 ποτήρια αλεύρι
Για το σιρόπι
2 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
1 κουτ.σούπας κανέλα
Οδηγίες
1. Σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε το σιρόπι και προσθέτουμε την κανέλα
2. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι το αλέυρι να πάρει χρώμα (όπως και στο σιμιγδαλένιο χαλβά)
3. Ύστερα προσθέτουμε το σιρόπι και γίνεται για σφιχτή ζύμη
4. Παίρνουμε 1 κουτάλι της σούπας το γεμίζουμε και με την παλάμη μας σχηματίζουμε το σχέδιο του κουταλιού και απο τις δύο μεριές.
Καλή Απόλαυση
Φωτο: Antigoni Diakatou