Υλικά:

1 τσιπούρα (περίπου 700 γρ.)
Αλεύρι για πανάρισμα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
2 καρότα
3 πατάτες
Άφθονο σέλινο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κύβος λαχανικών
Πιπέρι
Ρίγανη
Νερό
1 φλυτζανάκι του καφέ κριθαράκι
Αλάτι
2 αυγά
Χυμός από 2 λεμόνια

Εκτέλεση:

Χαράζω την τσιπούρα σε 2-3 σημεία, σχεδόν μέχρι το κόκκαλο.
Την αλατίζω καλά μέσα κι έξω,την αλευρώνω και την τηγανίζω σε μεγάλο τηγάνι με ηλιέλαιο.


Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο ελαιόλαδο σοτάρω το κρεμμύδι χοντροκομμένο,καρότα και τις πατάτες όλα σε μεγάλα κομμάτια.
Ρίχνω άφθονο σέλινο ψιλοκομμένο και σβήνω με 1 ποτηράκι λευκό κρασί.
Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτω νερό να σκεπαστούν καλά. Επισης ριχνω τον κύβο λαχανικών, πιπέρι, λίγο ρίγανη και σιγοβράζω.
Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά, προσθέτω τοκριθαράκι και λίγο αλάτι εάν χρειάζεται.
Βράζω άλλα 15 λεπτά περίπου και αφού σβήσω το μάτι προσθέτω το ψάρι που έχω φιλετάρει.
Αφήνω να περάσουν 10 λεπτά και φτιάχνω το αυγολέμονο με 2 αυγά, χυμό από 2 λεμόνια και ζωμό από τη σούπα….!!!

Καλη Απόλαυση σε όλους σας!!!💖💖