Τυρόπιτα με ανθρακούχο νερό

Υλικά

1 πακέτο φύλλα πίτας
125 γρ βούτυρο
300 γρ τυρί φέτα
4 αυγά
400 ml ανθρακούχο νερό

Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε το τυρί σε ένα βαθύ μπολ, προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το λιωμένο βούτυρο και το ανθρακούχο νερό. Ανακατεύω καλά και αρχίζω να κόβω τα φύλλα σε κομμάτια και τα προσθέτω. Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί

και ψήνουμε μέχρι να γίνει. Βγάζω την ψημένη πίτα από το φούρνο, την ψεκάζω με λίγο νερό και τη σκεπάζω
με μια βαμβακερή πετσέτα για να μαλακώσει η κρούστα από πάνω. Σερβίρουμε με γιαουρτι..

Καλησπέρα σε όλους..

Προηγούμενο άρθροΤα αγαπημένα μου κουφοψωμάκια
Επόμενο άρθροΡεβανί σαν Τούρτα Γενεθλίων … με άρωμα λεμονιού-βανίλιας-κανέλας-κονιάκ.