Aκατάστατη κουζίνα: Μητέρα επέστρεφε καθημερινά από τη δουλειά της και την έβρισκε χάλια. Τα παιδιά της ότι και αν ανακάτευαν ποτέ δεν το συμμάζευαν. Έτσι σκέφτηκε να τα κινητοποιήσει διαφορετικά.

Και αυτό γιατί όπως οι περισσότερες μητέρες, πιστεύετε πως εάν τα παιδιά σας έχουν προκαλέσει το χάος, θα πρέπει και να το καθαρίσουν. Τα μικρά παιδιά όπως είναι γνωστό μπορούν να προκαλέσουν την καταστροφή εκεί που δεν το περιμένεις.

Ακατάστατη κουζίνα: Ο τρόπος που σκέφτηκε

Οι μητέρες προσπαθούν να βρουν δημιουργικούς τρόπους όταν τα παιδιά είναι νέα, για να βοηθήσουν το καθάρισμα. Κάποια παιδιά όμως δεν υποκύπτουν ότι και να κάνεις.

Μία μητέρα αποφάσισε να κάνει τα παιδιά της να βοηθήσουν στο καθάρισμα του σπιτιού. Το σχέδιό της ήταν πολύ δημιουργικό και οι άλλες μητέρες λάτρεψαν το σκεπτικό της.

Ήθελε τα παιδιά της να καθαρίσουν την κουζίνα μέχρι να γυρίσει. Οπότε, άφησε ένα σημείωμα για τα παιδιά της – αλλά δεν ήταν ένα τυχαίο σημείωμα. Έγραψε: «Ο σημερινός κωδικός του WiFi μπορεί να σας πω που είναι κρυμμένος αν μου στείλετε μία φωτογραφία της κουζίνας στην οποία να φαίνεται πως έχει καθαριστεί. Η φωτογραφία θα πρέπει να περιέχει ένα κουτί με κράκερ πάνω στον πάγκο (για να αποτραπεί η αποστολή παλιότερων φωτογραφιών.»

Όχι μόνο στόχευσε κάτι που σημαίνει πολλά για τα παιδιά αλλά σιγούρεψε και πως δεν θα μπορούσαν να κλέψουν.

Οι μητέρες που έμαθαν για την ιδέα της την επικρότησαν και προσπάθησαν και οι ίδιες να την εφαρμόσουν.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜουσακάς ο Ελληνικός: Μια ωδή στη γεύση και την παράδοση!
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα που ψήνεται σε 10 λεπτά και την τρώμε!