Αλμυρό στρούντελ

Συστατικά:

1 ρολό σφολιάτας
250 γρ τυρί μοτσαρέλα
200 γρ μαγειρεμένο ζαμπόν
15 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
1 κρόκο

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τη σφολιάτα στο ταψί και τοποθετούμε όλα τα υλικά στο ένα μισό του παραλληλογράμμου.
Κλείνουμε τη ζύμη μόνη της και την αλείφουμε με τον χτυπημένο κρόκο αυγού.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20/25 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά και μετά κόβουμε το στρούντελ σε φέτες και σερβίρουμε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤριφτή Μηλόπιτα με καρύδια
Επόμενο άρθροΚότσι χοιρινό με πατάτες και λαχανικά στη γάστρα!!