Αυγά σε ντομάτες στο τηγάνι 

Υλικά

3,4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι / ψιλοκομμένο /
1 σκελίδα σκόρδο / λιωμένη /
2 πιπεριές μεσαίου μεγέθους, ψιλοκομμένες κόκκινες / πράσινες / όπως έχετε /
1 κονσέρβα ντομάτες
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς
4/5 αυγά
φρέσκο ​​μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1-2 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε τις πιπεριές και μαγειρέψτε για άλλα 5-7 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Ρίχνουμε τις ντομάτες, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε με πάπρικα, αλάτι και μια πρέζα μαύρο πιπέρι.

Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 3-4 λεπτά και χτυπάμε προσεκτικά τα αυγά, μοιράζοντάς τα στο τηγάνι και προσέχουμε
να διατηρηθούν ολόκληρα. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και περιμένουμε να καλυφθούν για περίπου 10 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με φρέσκο ​​μαϊντανό.

Καλή όρεξη..

Προηγούμενο άρθροΜελιτζάνες με τυρί στο φούρνο
Επόμενο άρθροΦιλέτο Ψαριού με πατάτες στο φούρνο