Γευστική πατατόπιτα στο τηγάνι

Yλικά

1 κιλό πατάτες
2 αυγά
2 μέτρια κρεμμύδια
καρυκεύματα επιλογής σας π.χ δυόσμο ρίγανη θυμάρι
αλάτι πιπέρι
2-3 κουταλιές της σούπας αλεύρι

Εκτέλεση

Τρίβουμε στον τρίφτη τις πατάτες και τα κρεμμύδια. Τα βάζουμε σ ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τ αυγά,το αλεύρι,αλάτι πιπέρι και ο,τι καρύκευμα θέλουμε.
Ζυμώνουμε πολύ καλά. Βάζουμε λίγη ποσότητα λάδι στο τηγάνι και βάζουμε λίγο απ το μείγμα μας τόσο ώστε να καλύψει τον πάτο του τηγανιού.
Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει περίπου 3-5 λεπτά. Όταν τη βγάλετε απ το τηγάνι την βάζετε σε απορροφητικό χαρτί.
Εύκολη γρήγορη και νοστιμότατη!!!!
Δοκιμάστε τη!!!

Καλή σας όρεξη

Προηγούμενο άρθροΦασολάκια λαδερά κατσαρόλας!!!
Επόμενο άρθροΜπούτια Κοτόπουλου μπύρας ψητά με μπέικον…νόστιμα αρωματικά και ζουμερά