Σαλάτα Κινέζικη

Παρασκευή βράδυ θα φάμε κινέζικο στο σπίτι!
Έφτιαξα κομμάτια κοτόπουλου τηγανισμένα σε φυστικέλαιο με χυλοπίτες και πολλά λαχανικά σε γλυκόξινη σάλτσα!

Εκτέλεση

500 γρ κομμάτια φιλέτο κοτόπουλου
Κόκκινο κρεμμύδι, σκόρδο, τζίντζερ, καρότο
Λίγες χρωματιστές πιπεριές και μια χούφτα μανιτάρια
250 γρ χυλοπίτες αυγών (noodles)
Γλυκόξινη σάλτσα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το γουόκ, προσθέτουμε το φυστικέλαιο και τηγανίζουμε ελαφρά το κρέας μέχρι να γίνει.
Ακολουθήστε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν αλλά να γίνουν ελαφρώς τραγανά.


Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις πληροφορίες (το έβαλα με βραστό νερό για 5 λεπτά).
Ανακατεύουμε τα πάντα και προσθέτουμε τη σάλτσα. Σερβίρουμε με λίγη σάλτσα σόγιας και σουσάμι.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚεμπάπ κρασιού με ρύζι
Επόμενο άρθροΠιτσάκια με αφράτη ζύμη