Εργολάβοι Αμυγδάλου

H Συνταγή είναι του Pastry Chef Stratos Petrou

250 γρ αμύγδαλα σκόνη
240 γρ ζάχαρη άχνη
100 γρ ασπράδια η 3 μεσαία
4 Σταγόνες Άρωμα πικραμύγδαλο
1 βανίλια
100 γρ αμύγδαλο φιλέ

Εκτέλεση

Ξεκινάμε να φτιάξουμε αυτή την πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα ασπράδια αυγού με το πικραμύγδαλο και τη βανίλια και χτυπάμε σε μαρέγκα, η μαρέγκα πρέπει να είναι σφιχτή.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αμύγδαλο σκόνη και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε αδειάζουμε τη μαρέγκα στο μείγμα του αμυγδάλου και ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα να ενσωματωθούν όταν έχει ενσωματωθεί το μίγμα με το εξάρτημα του παγωτού βγάζουμε μπαλίτσες και μετά τις περνάμε από το αμύγδαλο φίλε να καλυφθούν
Φυσικά μπορούμε να το κάνουμε και με το χέρι τις μπαλίτσες με λίγο βρεγμένα χέρια για να μην κολλάει τις απλώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου επάνω στη λαδόκολλα φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά ακριβώς Πρέπει να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα στις άκρες ώστε να μείνουν ζουμερά και μαλακά

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΑλμυρό κέικ με τυρί και Σπόρους
Επόμενο άρθροΜαριναρισμένες Μπριζόλες Λαιμού