ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 κολοκυθάκια, κομμένα πολύ πολύ λεπτά 
1 κουταλιά της σούπας  εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 
1 κουταλιά της σούπας  πάπρικα
1 κουτ. αποξηραμένη ρίγανη
Αλάτι kosher
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Προθερμάνετε το φούρνο στους 225 °. Λιπάνετε ένα μεγάλο ταψί. Κόψτε τα κολοκυθάκια σε πολύ λεπτούς γύρους, χρησιμοποιώντας κάποιο τριφτη με λεπίδα! Σκεπάστε τα κολοκυθάκια με χαρτοπετσέτες για να τραβήξετε την υπερβολική υγρασία.


Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια με λάδι και στη συνέχεια ρίχνουμε τα καρυκεύματα, ρίγανη, πάπρικα σκόνη σκόρδου αλάτι και πιπέρι και ανακατευουμε με τα χέρια καλά. Τοποθετήστε σε ένα μόνο στρώμα στο ταψί.
Ψήστε μέχρι να γίνουν τραγανά, περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά, ελέγξτε τα μετά από περίπου μία ώρα. Αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα σερβίρουμε

Θα γίνουν ανάρπαστα !!!

Credit to

Προηγούμενο άρθροΓλυκό ψυγείου με κρέμα πορτοκάλι !!!
Επόμενο άρθροΓιουβετσάκι με μοσχάρι κλασσικό…πεντανόστιμο