Κολοκυθόπιτα χωρίς Φύλλο

Συστατικά :

4 μεσαία κολοκύθια
2 αυγα
Μισό ματσάκι άνηθο
20-25 κλωναράκια μαϊντανού
8-10 πράσινα κρεμμύδια
200 γραμμάρια τυριού φέτα
Μισό φλιτζάνι αλεύρι (το ρυθμίζετε ανάλογα με την συνοχή).
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Μισό φλιτζάνι λάδι
Αλάτι, μαύρο πιπέρι, κόκκινο πιπέρι
Πασπαλίστε το με 250 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
Σουσάμι και Nigella sativa

Πώς να το προετοιμάσεις:

1- Σε κατάλληλο μπολ, βάζουμε τριμμένα κολοκυθάκια χωρίς νερό, μαϊντανό, άνηθο,
πράσινα κρεμμύδια, τυρί, λάδι, αυγά, αλάτι, μαύρο πιπέρι, κόκκινη πιπεριά,
μπέικιν πάουντερ και προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά και ανακατεύουμε καλά.

2- Ρίχνουμε το μείγμα με βούτυρο χαρτί σε ένα δίσκο φούρνου.
3 – Πασπαλίζουμε με σουσάμι και μαύρους σπόρους.
4- Βάλτε το σε ένα ζεστό φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 βαθμούς.
5- Μετά από αυτό, μπορείτε να το κόψετε και να το σερβίρετε με φλούδα και ραβδί.

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΜοσχαρίσια Τηγανιά…για γλυψιμο δαχτύλων
Επόμενο άρθροΖουμερό Κέικ Κανέλας