Κοτόπουλο με πιπεριες και ελιές

Υλικά

Περίπου 1,5 κιλό μπουτάκια κοτόπουλου
500 γρ κρεμμύδι
2 πιπεριές
1 καυτερή πιπεριά
Ένα κεφάλι ξεφλουδισμένο σκόρδο
Περίπου 300 γρ κολοκυθάκια
1 κουταλιά ξερό θυμάρι
200 γρ ελιές
2 ντομάτες
Λάδι για τηγάνισμα
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Εκτέλεση

Σε καυτό λάδι έβαλα αλάτι και θυμάρι και τηγάνισα τα μπουτακια μέχρι να ροδίσουν. Το έβγαλα και στο ίδιο λίπος, τηγάνισα διαδοχικά ένα μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
σε κυβάκια, πιπεριές και χοντροτριμμένο κολοκυθάκι. Πρόσθεσα καθαρισμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες και τις ελιές. Επέστρεψα το κρέας, σκεπασμένο με καπάκι και
μαγείρεψα μέχρι να γίνει το κρέας. Δοκίμασα πώς είναι στο αλάτι και πρόσθεσα γεύση. Πρόσθεσα αλεσμένο μαύρο πιπέρι. Δεν έβαλα νερό, τα λαχανικά βγάζουν αρκετά υγρά.
Η συνταγή θέλει φρέσκο ​​θυμάρι, το οποίο αφαιρείται μετά το τηγάνισμα του κρέατος, αλλά δεν είχα και χρησιμοποίησα ξερό.
Σέρβιρα με μαϊντανό

Καλή Απολαυση

MISZ-MASZ&ZoriTo

Προηγούμενο άρθροΟρεκτικό με λιωμένο τυρί, σκόρδο και ακτινίδιο
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο σε ομελέτα….ειναι εξαιρετικά !!!!