Συστατικά:
     παλιό ψωμί όσο έχετε
     λίγο λάδι
     μικτά καρυκεύματα, ρίγανη, σκόνη σκόρδου, μπούκοβο(νιφάδες κόκκινου πιπεριού)
     τριμμένο τυρί (προαιρετικό)

Παρασκευή:

Κόψτε το ψωμί σε κύβους περίπου 2×2 cm.
Βάλτε λίγο λάδι για να ζεσταθεί σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και προσθέστε κύβους ψωμιού. Ανακατεύουμε συνεχώς έτσι ώστε όλα τα κομμάτια του ψωμιού να τηγανιστούν λίγο. Προσέξτε να μην καούν. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το ψωμί στο ένα μπολ σερβιρίσματος.
 Πασπαλίστε με το μείγμα μπαχαρικών, ρίγανη, σκόνη σκόροδου, μπούκοβο και δοκιμάσετε.
Προαιρετικά, προσθέστε τριμμένο τυρί φέτα.
Εάν έχετε μεγαλύτερες ποσότητες ψωμιού, βάλτε το μισό στο μπολ για να το σερβίρετε, προσθέστε μπαχαρικά (και τυρί), και στη συνέχεια το άλλο μισό ψωμί, τυρί και μπαχαρικά, ώστε να είναι ομοιόμορφα. Δεν έχω προσθέσει κόκκινο πιπέρι εδώ, αφού τα παιδιά μου δεν τρώνε πιπέρι και μπορεί να είναι καυτερό μερικές φορές

Απολαύστε το!

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινοί Ντοματοκέφτεδες Σαντορίνης….φτιάξτε τους
Επόμενο άρθροΓιουβέτσι με Ψητά λαχανικά και κοτόπουλο