Κέικ γιαουρτιού με σοκολάτα

Υλικά

2 γιαούρτια φρούτων – 125 γρ
Μια πρέζα αλάτι
6 αυγά
4 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι λάδι
6 ποτήρια αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
Αρωμα βανίλιας
Η μεζούρα είναι το γιαούρτι 125 γρ

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα με τη σειρά που τα έβαλα ,χωρίς υπερβολικό ανακάτεμα απλά ανακατεύουμε.
Χωρίζουμε σε δύο μέρη και στο ένα βάζουμε κακάο, ετοιμάζουμε το ταψί βάζουμε χαρτί ψησίματος και ξεκινάμε από το κέντρο του ταψιού να βάζουμε μια κουταλιά από την απλή σύνθεση και πάνω σε μια κουταλά από κακάο, και συνεχίζουμε μια απλή – μια από κακάο κ.ο.κ μέχρι να τελειώσουμε.

Τέλος με μια οδοντογλυφίδα τραβάμε γραμμές μια στο κέντρο, μια στα τοιχώματα του δίσκου και έτσι ελπίζω να καταλάβατε πόσο απλό είναι. Βάζουμε στο φούρνο στα 180 γρ και αφήνουμε για 40 λεπτά περίπου, το δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα, το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και βάζουμε γλάσο από 100 γρ σοκολάτα γάλακτος και 3 κουταλιές της σούπας γάλα (λιωμένο στο φούρνο μικροκυμάτων ) βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει λίγο το γλάσο και μετά το τετραγωνίζουμε με ένα μαχαίρι, και κόβουμε το κέικ σε σχηματα που θέλουμε

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚρεατόσουπα η ζεστή σούπα του Χειμώνα
Επόμενο άρθροΑυτή την πίτσα όσοι την φτιάξανε δεν την αλλάξανε…έχει μία ιδιαίτερη ζύμη