Η τέλεια σαλάτα.

Προσπαθήστε να την φτιάξετε χωρίς να προσθέσετε ή να αλλάξετε τίποτα. Ο συνδυασμός των προϊόντων είναι υπέροχος, κάθε γεύση στη θέση της.

Για 1 μερίδα:

✅ αγγούρι τουρσί (πίκλες) – 1 τεμ.
✅ κόκκινη πιπεριά – 1 τεμ.
✅ κόκκινο κρεμμύδι – ½ τεμ.
✅ ελιές – 10-12 τεμ.
✅Μαϊντανός – φύλλα από 2 κλαδιά

Dressing
✅1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
✅1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
✅1 κουταλάκι του γλυκού κοκκώδη μουστάρδα ή μία καλή μουστάρδα

Εκτέλεση

Κόβουμε το αγγουράκι τουρσί σε λεπτές ροδέλες, ξεφλουδίζουμε την πιπεριά από τους σπόρους και το κοτσάνι και κόβουμε σε λεπτά μπαστουνάκια.
Κόβουμε τις ελιές κατά μήκος σε 3 κομμάτια.
Κόβουμε το κρεμμυδι σε λεπτά μισά δαχτυλίδια και ραντίζουμε με χυμό λεμονιού.
Συνδυάζουμε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Για τη σάλτσα:
Ανακατέψτε σάλτσα σόγιας, λάδι και μουστάρδα.
Περιχύνουμε με το dressing τη σαλάτα, ανακατεύουμε, αφήνουμε να σταθεί για 5-10 λεπτά και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!!!

Πηγη:Julia Makedonova

Προηγούμενο άρθροΝηστίσιμα ελιοπιτάκια: Αφράτα, τραγανά και γευστικότατα!
Επόμενο άρθροΜελιτζανοκεφτέδες…είναι πεντανόστιμοι