Μανιτάρια σβησμένα σε κρασί

Συστατικά:

500γρ μανιτάρια (καφέ Champignon)
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 ποτήρι Λευκό κρασί
Φρέσκος μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 κσ βούτυρο.

Μέθοδος:

Ξεπλύνετε γρήγορα τα μανιτάρια με τρεχούμενο νερό, αφαιρώντας το χώμα.
Κόψτε τα σε κομμάτια ή φέτες.
Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα, βάζουμε ένα λάδι με το βουτύρου και το σκόρδο κομμένο ή ψιλοκομμένο, ροδίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και γεύση, προσθέστε το κρασί και μαγειρέψτε σε μέτρια-υψηλή φωτιά.
Όταν μαγειρευτεί, προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚοκκινιστό Χταπόδι με ζυμαρικά
Επόμενο άρθροΠροφιτερόλ με Κρέμα και Επικάλυψη Σοκολάτας