Δείτε Επίσης: Τα κεφτεδάκια της Φροσως…με παρμεζάνα | Κεφτεδάκια σε μία ΠΛΟΥΣΙΑ σάλτσα ντομάτας.

Κεφτεδάκια Μοσχομυριστά

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά μοσχαρίσιο κιμά
1,5 φλιτζάνια τριμμένο μπαγιατικο ψωμί
3 κρεμμύδια μεγάλα
3 σκελίδες σκόρδου κομμένες
½ μάτσο μαϊντανό
2 αυγα
Πάπρικα (προαιρετικά)
Μαύρο πιπέρι
Κύμινο
Θυμάρι
Αλατι
Λάδι για τηγάνισμα

Πως τα έφτιαχνε 

Τρίβουμε το κρεμμύδι και το στίβουμε να φύγει το νερό, και το προσθέτουμε στον κιμά. Τρίβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε.
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τον προσθέτουμε. Προσθέτουμε το ψωμί, μπαχαρικά ζυμώνουμε λίγο και μετά ρίχνουμε και τα αυγά και ζυμώνουμε για 5-10 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Σκεπάστε και αφήστε το να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Κόβουμε και φτιάχνουμε τους κεφτέδες στο μέγεθος που επιθυμούμε.
Βάζουμε λάδι να κάψει στο τηγάνι για να καλύψουμε το κάτω μέρος του τηγανιού.
Ρίχνουμε τα κεφτεδάκια στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες, πιπεριές και ντομάτες.
Καλή όρεξη.
Σημείωση. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα κεφτεδάκια και να τα διατηρήσετε στον
καταψύκτη έτοιμα.

Δείτε Επίσης: Τα κεφτεδάκια της Φροσως…με παρμεζάνα | Κεφτεδάκια σε μία ΠΛΟΥΣΙΑ σάλτσα ντομάτας.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια πολύ μαλακά και νόστιμα…για όλες τις ώρες
Επόμενο άρθροΟ Πλαστός…η πίτα της Καρδίτσας