Μοσχαράκι με μανιτάρια και ρύζι

Μοσχαράκι με μανιτάρια και ρύζι αχνιστό και άκρως απολαυστικό ρύζι! Δοκίμασε αυτή την υπέροχη και παραδοσιακή συνταγή για μοσχάρι με μανιτάρια και θα την λατρέψεις

Υλικά

750 γρ Μοσχαράκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1/2 Κούπα λάδι
1 Κούπα χυμό ντομάτας
1 Κουτάλι της σούπας πελτέ
12 Μεγάλα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
1 Μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ποτηράκι του λικέρ κονιάκ
1 Φίλο Δάφνης
2 Σκελίδες σκόρδο
1/2 Ξυλάκι κανέλας Αλάτι και πιπέρι
1 Κούπα ρύζι μπασμάτι

Εκτέλεση

Έχουμε βάλει το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει σοτάρουμε το κρέας προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο . Προσθέτουμε τον Πελτέ Το σβήνουμε με το κονιάκ προσθέτουμε και το χυμό ντομάτας και τα υπόλοιπα υλικά . Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό και μαγειρεύουμε για 45 έως 50 λεπτά σε σιγανή φωτιά στην χύτρα . Έχουμε βράσει το ρύζι μας 6-7 Λεπτά και σερβίρουμε με ότι τυρί μας αρέσει !!

Η Συνταγή είναι της Marianthi Kalogiros

Προηγούμενο άρθροΠαγωτό καϊμάκι με γλυκό κεράσι!!!🍦🍦 🍒🍒
Επόμενο άρθροΟσομπούκο Λεμονάτο με ρυζι!!!🍖🍋🥕