Νηστίσιμοι κεφτέδες με φασόλια

Υλικά

2 φλιτζάνια φασόλια
2-3 φέτες ψωμί
1 φλιτζάνι λάδι
2 κρεμμύδια
1 καρότο
3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι πράσινο μαϊντανό
2 φύλλα δάφνης
50 γρ αλεύρι
αλάτι, πιπέρι, θυμάρι.

Εκτέλεση

Βράζουμε τα φασόλια αφού αλλάξουμε πολλές φορές το νερό, προσθέτουμε τα λαχανικά ψιλοκομμένα, προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης και αλατίζουμε. Όταν βράσουν τα φασόλια, στραγγίζουμε το νερό και μην το πετάξουμε. Από τη σύνθεση που έχουμε, πλάθουμε κεφτεδάκια, τα περνάμε από αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤα Κουρκουμπίνια
Επόμενο άρθροΗ Καλύτερη Καρυδόπιτα με Σαντυγί