Να πως να το προετοιμάσετε:

Συστατικά:

1 τριμμένη σκελίδα σκόρδο

1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

1 κομμάτι τριμμένο τζίντζερ

1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Παρασκευή

Η προετοιμασία είναι απλή – απλά αναμιγνύετε όλα τα συστατικά και αποθηκεύετε το μείγμα στο ψυγείο για 5 ημέρες.

Χρήση

Μετά από πέντε ημέρες, λαμβάνετε το μείγμα πριν το πρωινό και το δείπνο, αλλά ποτέ περισσότερο από τρεις φορές την ημέρα. Σε μόλις μία εβδομάδα, θα αισθανθείτε τα αποτελέσματα – κάνοντας μια εξέταση αίματος θα δείτε ότι τα επίπεδα χοληστερόλης σας θα είναι χαμηλά. Θα έχει επίσης ομαλοποιηθεί η αρτηριακή σας πίεση.

*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Προηγούμενο άρθροΚουλουράκια Αυγού
Επόμενο άρθροΑφράτοι κολοκυθοκεφτέδες με γέμιση φέτας: Απλή συνταγή, πλούσια γεύση!