CheeseCake ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΒΑΝΙΛΙΑ!

Η βάση:
🔹 Κορν φλάουρ – 30 γρ.
🔹 Ρυζάλευρο – 30 γρ.
🔹 Μπέικιν πάουντερ – 1 κουτ
🔹 Ασπράδια 3 .
🔹 Κακάο-1 κ.γ.
🔹 Γάλα-50 γρ.
🔹 Γλυκαντικό (έχω σιρόπι 30 γρ.)

Γέμιση:
🔹 Τυρί κότατζ-540 γρ.
🔹 Γάλα-100 γρ.
🔹 Κρόκος-3 τεμ.
🔹 Σιμιγδάλι-50 γρ.
🔹 Κακάο-15 γρ.
🔹 Τσίμπημα βανιλίνης
🔹 Γλυκαντικό (έχω σιρόπι 50 γρ.)

________________________
Πάμε τώρα να μαγειρέψουμε! 👩‍🍳

Η βάση:
1. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το κακάο, το γάλα και το γλυκαντικό.
2. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γινουν μαρεγκα και τα διπλώνουμε απαλά στη ζύμη.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.

Γέμιση:
4. Τυρί κότατζ, κρόκοι, γάλα, γλυκαντικό και βανιλίνη – χτυπήστε με ένα μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
5. Προσθέτουμε σιμιγδάλι – ανακατεύουμε.
6. Ρίξτε τη μισή μάζα του μείγματος στην έτοιμη βάση, προσθέστε κακάο στην άλλη μισή, ανακατέψτε και περιχύστε την ελαφρά από πάνω.
7. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς, περίπου 40-45 λεπτά.
8. Αφήστε να κρυώσει το έτοιμο cheesecake και βάλτε το στο ψυγείο για μερικές ώρες και κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ! 😘

Προηγούμενο άρθροAφράτα μπισκότα με μόνο δύο υλικά σε χρόνο-ρεκόρ
Επόμενο άρθροΛΑΧΑΝΟΠΙΤΑ πεντανόστιμη με βουτυράτη ζυμη!😍