Πανεύκολη αφράτη γιαουρτόπιτα

Υλικά

4 αυγά
1 ποτήρι νερού γάλα
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 ποτήρι νερού λάδι
1,5 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 ζάχαρη βανίλιας
3,5 φλιτζάνια αλεύρι
Σουσάμι

Εκτέλεση

Σπάμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε την ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ σε μεγάλη ταχύτητα μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μείγμα.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το γάλα, το λάδι, τη βανίλια ,το μπέικιν τη σόδα ,το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.

Βουτυρώνουμε μία φόρμα 36 εκ. η ένα πυρέξ και ρίχνουμε το μείγμα.

Πασπαλίζουμε με σουσάμι.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
Γίνεται πάρα πολύ αφράτη και είναι ένα τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ σας .

Καλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροCheesecake με ρικότα, τσιπ σοκολάτας και μαρμελάδα βύσσινου
Επόμενο άρθροΜπριάμ Κατσαρόλας…το πιο ελληνικό φαγητό του καλοκαιριού