ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
700 γραμμάρια πατάτες
200 γραμμάρια ή 1 μία μεσαίου μεγέθους ντομάτα
150 γραμμάρια ή 1 μικρή πράσινη πιπεριά
120 γραμμάρια κρεμμυδιού ή μισό κρεμμύδι
1 κουταλιά ξηραμένη ρίγανη
50ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ένα μικρό ταψί

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 ° C .
Κόψτε όλα τα λαχανικά σε τετράγωνα τεμάχια μεγέθους δαγκώματος. Αναμείξτε με τα υπόλοιπα συστατικά.
Μεταφέρετε στο ταψί. Βάλτε νερό μέχρι την μέση.
Ψήστε για περίπου. 45 λεπτά ανακατευοντας τα λαχανικά κάθε 10-15, ώστε όλα να μαγειρεύονται ομοιόμορφα.

Credit to

Προηγούμενο άρθροO αγαπημένος, παραδοσιακός κορμός με μια “πινελιά”…τυριού!
Επόμενο άρθροΗπειρώτικη Ζυμαρόπιτα