Πατατοπιτάκια με μοτσαρέλα

Υλικά

1 κιλό πατάτες
150 γρ. μοτσαρέλλα
150 γρ. ρεγκάτο
1 πράσο
3 κ.σ άνηθο
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες.Τις αφαιρούμε μόλις μαλακώσουν και τις πολτοποιούμε με το ειδικό εργαλείο η μ ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τα τυριά,το αλάτι,τον άνηθο,το πράσο και το αυγό.Ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε ξανά.
Με λαδωμένα χέρια πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει χαρτί ψησίματος.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου η μέχρι να ροδίσουν.

Καλή επιτυχία!!!

H Συνταγή είναι της κας Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΕνα ωραίο αφράτο αρωματικό κέικ με μήλα και κανέλα που λιώνει στο στόμα.
Επόμενο άρθροΤα ρολλάκια μελιτζάνας της Ραλλούς