Δείτε Επίσης: Πατατοσαλάτα με ραπανακι και πράσινο μπιζέλια | Δροσερή Πατατοσαλάτα

Πατατοσαλάτα με κόκκινες Πατάτες

Συστατικά 

– 500 γρ. πατάτες κόκκινες (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις κλασικες πατάτες)
– 1 μικρό κρεμμύδι
– 3 κουταλιές μαγιονέζα
– 200ml. γιαούρτι
– χυμό 1/2 λεμονιού
– πιπέρι
– 1 κγ Σκόνη σκόρδου
– 1 κγ Αλάτι
– Ψιλοκομμένο άνηθο
– 2 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση

Πλύνετε καλά τις πατάτες δεν χρειάζεται να ξεφλουδίσετε, έπειτα βάλτε τες σε νερό,
να βράσουν για περίπου 30 λεπτά ή όσο να είναι μαλακές στο πηρούνι, στη συνέχεια αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.
Χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τον ψιλοκομμένο άνηθο το κρεμμύδι, σκόνη σκόρδου, αλάτι και προσθέτουμε και το λεμόνι.
Μετά ρίχνουμε όλο το μείγμα πάνω από τις πατάτες.
Πασπαλίστε με λάδι, σερβίρετε ως συνοδευτικό πιάτο ή ξεχωριστά ως ελαφρύ γεύμα.

Δείτε Επίσης: Πατατοσαλάτα με ραπανακι και πράσινο μπιζέλια | Δροσερή Πατατοσαλάτα

ΠΗΓΗ: http://www.serpica.net/

 

Προηγούμενο άρθροΤο απόλυτο Cheesecake
Επόμενο άρθροΣυνταγή για Εκμεκ Κανταΐφι Πολίτικο