Πιπεριές με τυρί φέτα και ελαιόλαδο

Συστατικά:

-55g καυτερές πιπεριές (Μπορείτε να βάλετε και καυτερές)
-6 σκελίδες σκόρδο
-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-1 κουταλιά της σούπας ξύδι
-200 γραμμάρια τυρί φέτα
-Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με χαρτί ψησίματος απλώνουμε τις πιπεριές και τις τρυπάμε σε δύο μεριές με ένα πιρούνι ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.

Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα και τις αφήνουμε για 20 λεπτά

στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα μπολ τρίβουμε τη φέτα με ένα πιρούνι και την αδειάζουμε πάνω από τις πιπεριές. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό τον ρίχνουμε πάνω από την τριμμένη φέτα και συνέχεια σπάμε και ψιλοκόβουμε και το σκόρδο το βάζουμε και αυτό στο μπολάκι.

Ρίχνουμε μία πρέζα αλάτι και το λάδι και λίγο ξύδι ανακατεύουμε το μείγμα και το ορεκτικό μας είναι έτοιμο δοκιμάζουμε με μία φρυγανιά

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡολό με ζελέ βατόμουρο και γκανάζ
Επόμενο άρθροΧειροποίητο Προφιτερόλ