Δείτε Επίσης Σπιτική ρώσικη σαλάτα | Τα γνήσια Ρώσικα Πιροσκί

Ρώσικη Σαλάτα

Υλικά

350 γραμμάρια σαλάμι βραστό ή παριζάκι
3-4 πατάτες (βρασμένες χωρίς την φλούδα)
2 καρότα (βραστά)
1 κρεμμύδι ή πράσινο φρέσκο κρεμμύδι
4 αυγά (βραστά)
5-6 αγγούρια τουρσί ή τουρσί
1 κουτί από κονσερβοποιημένο αρακά ή φρέσκο βραστό
αλεσμένο μαύρο πιπέρι και αλάτι για την γεύση
Μαγιονέζα για γεύση

Εκτέλεση

1. Κόβουμε το σαλάμι σε κυβάκια
2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι
3. Κόβουμε σε κυβάκια τις βραστές πατάτες
4. Κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα
5. Κόβουμε σε κυβάκια τα αγγουράκια τουρσί
6. Τα προσθέτουμε όλα σε ένα μπολ
7. Κόβουμε σε κυβάκια τα αυγά (Είναι καλό να τα κόψουμε μέσα στο διότι τριβονται)
8. Προσθέτουμε και τον αρακά
9. Ψιλοκομμένο άνηθο
10. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά
11. Προσθέτουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε πολύ καλά και….

Ρώσικη Σαλάτα

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤριμμένες Πατάτες Φούρνου
Επόμενο άρθροΚέικ Μοσχολέμονο..για τα καλοκαιρινά απογεύματα